Trainer Hormoonfactor

Hormonen in balans
ir. Levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach Ralph Moorman ontwikkelde een gezondheidsprogramma dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Dit brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen verbetering in de lichaamssamenstelling.

Door de richtlijnen van de hormoonfactor te volgen is in de praktijk gebleken dat ontzettend veel gezondheidsproblemen sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Zeer veel goede resultaten zijn er gemeld door mensen met allerlei huidproblemen, gewrichtsproblemen, ontstekingen, long- en voorhoofdsholteklachten, hoofdpijnen, depressies, psychische aandoeningen, vermoeidheid, burn-out, diabetes 2 en zelfs auto-immuunziektes en spieraandoeningen.

Doelgroep
De studie Trainer Hormoonfactor is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidsbranche. Het is een aanvulling voor iedereen die zich bezighoudt met sport, voeding en/of stressbeperking.

Ralph Moorman
Lifestyle- en fitnesscoach ir. Ralph Moorman is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die optimaal gezond willen worden. Hij studeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit, behaalde verschillende Amerikaanse certificaten op het gebied van sport en voeding en volgde een reeks internationale artsenseminars over hormonen en gezondheid. Hij schreef de bestsellers ‘De Hormoonfactor’, ‘Het Hormoonbalansdieet’, ‘De boodschappencoach’ en ‘Hans halveert’. Zijn methode, gebaseerd op het denken vanuit hormonen in relatie tot gezondheid en afvallen, is zeer vooruitstrevend en vanuit een interessante invalshoek.

Toekomst
De opleiding Trainer Hormoonfactor is een uitstekende basis voor een goede gezondheid. Met een brede aanpak, waarbij voeding, training en stressbeperking de pijlers vormen, pak je precies díe facetten aan die zo essentieel zijn voor jouw gezondheid.

EUR 1668.00